• Свеж
Гешихте и литература де лихтвехселс дер бис endе алс сичер верандерлих анеркантен стерн небст ајнем каталог дер елементе ихрес лихтвешелс, хераусгебен им ауфтраж и

Гешихте и литература де лихтвехселс дер бис endе алс сичер верандерлих анеркантен стерн небст ајнем каталог дер елементе ихрес

DEN 1.67

Од стоката
Достапно е за нарачката

Кожено издание. Јазик : германски Волумен : В3 Кожно Врзување На 'рбетот и Аглите со печатење На Златни лисја на' рбетот. Препечатени од 1922 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 154 Наслов : geschichte и литература des lichtwechsels der bis ende 1915 als sicher верандерлих anerkannten sterne nebst einem каталог дер elemente ihres lichtwechsels, herausgegeben im aufftrage и ауф костен Дер Астрономишен gesellschaft, фон Г.Мулер и е. хартвиг. Волумен (1922) [Врзан Со Кожа] Автор : Мулер, Г. (Густав) Гешихте и литература де лихтвехселс дер бис endе 1915 алс сичер верандерлих анеркантен стерн небст ајнем каталог дер елементе ихрес лихтвешелс, хераусгегебен им ауфтраж и ауф костен.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.