• Свеж
Крајни резултати на Мегијар, пакет за нега на автомобили

Крајни резултати на Мегијар, пакет за нега на автомобили

DEN 398.08

Од стоката
Достапно е за нарачката

Крајниот течен восок пакет на Мегиар е сон на ентузијаст на автомобили. Овој пакет ги содржи алатките што ви се потребни за да ги измиете, чистите, полирате, да го заштитите и одржувате вашето возило. Meguiars Ultimate Wax е најнапредниот, чист синтетички хидрофобен восок. Технологијата со тенок филм ја прави апликацијата едноставна, дури и во целосни услови на сонце. Комбинирајте го овој восок со другите предмети во пакетот на Мегијар за да постигнете сјај, и внатре и надвор. Миењето и сјајот оставаат длабока сјајна завршница. Полскиот дава длабок рефлексија и палто со сјај, додека соединението е реставратор на јасност. Течниот восок, со засилена рефлективност, го поддржува заштитниот за супериорна бариера и сјај што трае неколку недели. Чистачот е без низа, а црниот детал е за обновување на пластика. Комплетот исто така вклучува крпи. Крајниот течен восок пакет на Meguiar има целосен спектар на производи потребни за да го задржите вашиот автомобил да изгледа најдобро. Крајни резултати пакет за нега на автомобили : Содржи сè што ви треба за да ги измиете, чистите, полирате, да го заштитите и одржувате вашето возило од Мегијар. Крајниот течен восок е најнапредниот, чист синтетички хидрофобен восок на Мегијар. Технолошката технологија ја прави апликацијата најлесна, дури и на полно сонце со мегајарците крајниот восок. Измијте и сјај што остава длабока сјајна завршница. Полски за длабок одраз и сјај. Соединение на реставратор на јасност. Течен восок со засилена рефлективност. Заштитник за супериорна заштита и сјај што последните недели и недели. Почиста што е без низа. Детали. Црно за пластично реставратор. Крпи и повеќе.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.