• Свеж
92 - Lesabre Cls II Кука Со Стандардна Топката Монтирање Комплет Замена Авто Дел, Лесно Да Се Инсталира

92 - Lesabre Cls II Кука Со Стандардна Топката Монтирање Комплет Замена Авто Дел, Лесно Да Се Инсталира

DEN 1.00

Од стоката
Достапно е за нарачката

Холи е неприкосновен лидер во системите за гориво повеќе од 100 години. Холи карбураторите го напојуваат секој тим На Спринт Купот На Наскар и речиси секој Шампион во Нхра за четири децении. Сега, Холи ЕФИ доминира во светот на перформансите, како и во нашите производи за лс моторот НА ГМ. Производите на холи вклучуваат и пумпи за гориво со перформанси, доводни колектори и производи за облекување на моторот за улични перформанси, трка и морски апликации. Како единствено решение, или соработувано со производи од други холи компании, Заглавија На Хукер, Издувни Гасови, НОС Азот, Веианд, Водовод За Изведба На Ерл или Диаблоспорт, холи производите можат да ви дадат предност што ви треба во однос на конкуренцијата. 92-99 Lesabre Cls II Кука Со Стандарден Комплет За Монтирање На Топката Замена Авто Дел, Лесен За Инсталирање : Холи е неприкосновен лидер во системите за гориво повеќе од 100 години. Холи карбураторите го напојуваат секој тим На Спринт Купот На Наскар и речиси секој Шампион во Нхра за 4 децении. Сега, Холи ЕФИ доминира во светот на перформансите, како и во нашите производи за лс моторот НА ГМ. Производите на холи вклучуваат и пумпи за гориво со перформанси, доводни колектори и производи за облекување на моторот за улични перформанси, трка и морски апликации. Како единствено решение, или соработувано со производи од други холи компании, Заглавија На Хукер, Издувни Гасови, НОС Азот, Веианд, Водовод За Изведба На Ерл или Диаблоспорт, холи производите можат да ви дадат предност што ви треба во однос на конкуренцијата.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.

00-Излезни Cls II Кука Со Стандарден Комплет За Монтирање На Топката Замена На Авто Дел, Лесен За Инсталирање

Холи е неприкосновен лидер во системите за гориво повеќе од 100 години Холи карбураторите го напојуваат �

DEN 1.67